Prettig geprikkeld

NIEUW: LIMONADE VAN VROEGER

Er was eens de fifties, met zijn doo-wop rock, hoelahoep, Brigitte Bardot-in-bikini en … Ritchie: lekkere limonade van eigen bodem, lustig op de markt tot laat in de jaren ’70. Toen nam Ritchie een lange, deugddoende vakantie en nu staat ‘ie er weer, geüpdatet.  Prettig bruisend als de tijd van toen en tegelijk helemaal mee met de 21e eeuw dankzij smaakduo’s van nu: sinaasappel met een vleugje vanille, citroen met een beetje framboos en pompelmoes met een scheutje ananas. Ideaal bij het facebooken, netflixen,  spotifyen of na het surfen in het echt. Cool serveren.

Geluk zit in een klein rietje

Jong geleerd …

HIJ KAN HET LIMONADEN NIET LATEN

En daar heb je kleine Jan Verlinden in de brouwerij in Lubbeek. Toen het ijverige medewerkertje van papa Ritchie-brouwer, nu geestelijke vader van Ritchie 2.0. Gelukkig niet meer in sponsen broek, wel even gedreven om er voor te zorgen dat je van een nu nog lekkerdere limonade kan lurken.

BELGISCH

Na de saxofoon, de pil, pralines en bakeliet, is Ritchie limonade alweer een product van Belgische makelij om pret mee te beleven. Zonder risico’s op een kater.

SAPPIGER

Ritchie bevat meer sap dan andere limonades, flink minder suiker plus natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals daar is: rietsuiker. Je zal het geproefd hebben.

SCHROEFDOP

Jammer voor de stoere binken die kroonkurkjes met de tanden openen, daar gaat dat kunstje. Ritchie’s dopje draai je er in een handomdraai af. En weer op. Makkelijk, wat?