Shake, Twist en Boogie

Gin Ritchie citroen

Overgiet de ijzige blokjes met 4 cl gin. Giet er een half flesje Ritchie citroen overheen.

Versier met de zeste van citroen, een gedroogde of verse framboos of een takje tijm. De zomer in een lang glas!

Paloma Ritchie

Ritchie Mex style, de max! Giet eerst 3cl tequila over de ijsblokjes en dan een half flesje Ritchie grapefruit. Garneer met een schijfje grapefruit ofwel de zeste van grapefruit, of een schijfje citroen of  limoen, of een takje tijm.

Ritchie Libre

Een simpele, enorm populaire longdrink, best te maken met salsamuziek op de achtergrond. Snij een halve limoen in kwartjes en voeg ze toe aan je ijsblokjes. Kneus met een stamper. Overgiet met 5cl witte rum en een flesje Ritchie cola. Pimp het glas met een schijfje limoen.

Algemene barmantip: begin met ijsblokjes in het glas te gooien en laat ze vrolijk rinkelen.

Ritchie Grapefruit bitter

Sprenkel enkele druppels The Bitter Truth Grapefruit Bitters over ijs. Doe dan iets zoets: voeg er 5ml vlierbloesemsiroop aan toe. Bruis er nu nog een half flesje Richie grapefruit overheen en garneer met een takje rozemarijn (eventueel gebrand) ofwel een zeste van pompelmoes of citroen. Suggestie: siroop van amandel, kruidnagel of basilicum zijn lekkere variantes.

Ritchie Orange Bitter

Steek van wal met ijsblokjes. Giet er de knalrode kruidenmengeling 5ml Monin Bitter over, 5ml vanillesiroop en ten slotte een flesje Ritchie orange. Nog een sinaasappelzeste erin en serveren, deze lekkernij.